Toggle navigation

Til klienter

Moaching tilbyder et stort træningskatalog, med tusindvis af øvelser, der løbende bliver opdateret. Her kan du søge på specifikke muskelgrupper, læse om forskellige øvelser og se tilhørende videoer for korrekt udførelse. Du kan lave dine egne træningsprogrammer og tilføje de øvelser du ønsker. Når du udfører øvelserne, vil Moaching hjælpe dig med at holde styr antal kilo du har taget i hver øvelse, antal gentagelser, samt tid og pauser. Du kan i applikationen se personlige statistikker over dit træningsforløb, og din udvikling i forhold til øvelser og vægt. Er den ønskede fremgang opnået? Du får blandt andet klarlagt, hvorvidt du har udfordret dig selv, og om dine pauser er overholdt.
I applikationens madkatalog findes tusindvis af fødevarer, hvor du nemt kan finde og indtaste, hvad du har indtaget i løbet af dagen. Herfra gør kalorietælleren resten af arbejdet! Kalorietælleren viser, ud fra dine opsatte mål, hvad du anbefales at indtage dagligt, og du kan derudfra følge, hvorvidt det lykkedes dig at ramme det anbefalede mål. Med Moaching applikationen og dens egenskaber, kan du få en større forståelse for mad indtag, og samtidig få indblik i fødevarernes påvirkning på dit daglige kalorieindtag.
Med mulighed for at indtaste vægt, fedtprocent, muskelmasse, kropsmål samt mulighed for at uploade før- og efterbilleder, skaber Moaching det ultimative overblik over din fremgang, og dine mål vil syne mere overskuelige. Er du gået i stå, eller kunne du bruge lidt hjælp til at nå dine mål? Du kan med Moaching søge efter specialister, der sidder klar til at hjælpe dig.