fbpx
0

Track dine klienters fremgang og hjælp dem til succes!

Moaching er spækket med funktioner, som der kan hjælpe dig som træner med at tracke dine klienters fremgang. 

Nogle af mine favorit funktioner er tracking af mine klienters 1RM og den totale mængde af vægt, som de løfter per workout. Hvorfor? Jo, fordi det giver mig et indblik i, om de rykker sig, og om jeg evt. skal vejlede dem anderledes i forhold til deres træning. Se eksemplet herunder. 

Eksemplet viser fremgangen for en af mine kvindelige online klienter. Workout 1-2 er gode, da der sker en lille stigning i totalvægten, samt den estimerede 1RM, men workout 3 falder den estimerede 1RM, samt den totalevægt, som hun løfter.

Det er IKKE godt, fordi det kan indikerer, at hun ikke er blevet bedre fra gang nr. 2-3, men derimod måske lidt “ringere”. Derfor fik vi en snak om, hvordan hun skulle tilpasse sin træning, samt jeg spurgte ind til, hvordan hun havde det ifht. restitution, stress osv.

Efter denne snak ser du, at der sker en stigning fra workout 3-4, som nu også slutter højere end workout 1-2 – derfor er vi nu tilbage på sporet og hun oplever fremgang! WIN-WIN. 

Dette er blot et eksempel på en af de fede funktioner og den data, som Moaching har. Jeg lover at komme ind på flere af dem i fremtiden, heriblandt hvordan jeg bruger kropsmål, vægt og kost-funktionerne til at hjælpe mine klienter. 

Jeg håber, at det kan være med til at inspirere dig til at bruge de data, som Moaching giver dig til at hjælpe dine klienter.

mk@moaching.dk

Author mk@moaching.dk

More posts by mk@moaching.dk