fbpx
0

Hvordan får du dine klienter til at spise deres grønsager?

Vi kender det alle sammen. Vi vil gerne gerne til at spise flere grønsager – fordi der er jo intet, som grønsager ikke er godt for! Men, det er bare som om, at vores hverdag ikke er tilpasset til konstant at gnave grønt.

Så hvad gør vi? 

Mit råd til dig er: start småt. Jeg er helt enig i, at det ikke er praktisk for alle, at løbe rundt med en bærepose med grønsager i på arbejdspladsen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan nå at få dine grønsager på et andet tidspunkt af døgnet. 

Så hvad kan vi gøre for at få flere grønsager ind i hverdagen?

Her er 3 gode tips: 

1: Spis mere grønt til dine måltider. Sigt efter 50% grønsager på din tallerken, som en del af din kantine-ordning. En lille bonus hér er også, at det kan hjælpe til vægttab. 

2: Lav juice/grønsagssmoothie. Ja, ganske vist kan vi risikere at miste nogle af de gavnlige effekter af grønsagerne ved denne metode, men hvis alternativet er, at du kun spiser 1 gulerod om dagen, så er det trods alt bedre, at du laver en smoothie m. 100 g frugt og 200 g grønt, fremfor slet ingen grønsager at få. Husk, vi skal starte et sted. Smoothie kan både benyttes som mellemmåltid eller morgenmåltid – særligt smart som morgenmåltid, hvis du er en af dem som altid skipper morgenmaden!

3: Lav det til en aftensnack. Vi elsker noget at snacke på om aften, hvilket desværre ofte er fyldt med kalorier. Derfor forsøger vi ofte/forsøger intet at spise efter aftensmad, men hvad med i stedet at lave grønsags-stænger m. skyr dip eller en fedtfattig græsk yoghurt dip? Så får du dine grønsager, noget at gnave på, samt ikke for mange kalorier = win-win-win! 

Så få implementeret masser af grønsager, når du laver kostplaner i Moaching, og arbejd sammen med klienten, så det bliver en del af hverdagen.

mk@moaching.dk

Author mk@moaching.dk

More posts by mk@moaching.dk